Wandzagen

Diamant Boringen

Wandzagen

Deze techniek is bruikbaar voor verschillende soorten materialen maar ook voor het zagen in beton en vele andere. Dit gebeurt volledig trillingsvrij en met een zeer beperkte hoeveelheid aan geluidshinder, dit tot een diepte van 70 cm.

Deze techniek wordt vaak gebruikt om bestaande structuren te wijzigen zoals het maken van deur-, raam- en poortopeningen of trapgaten maar beperkt zich niet enkel tot deze. Er kunnen ook wijzigingen in de structuur van bestaande panden gemaakt worden zoals kolommen, balken, wanden en nog vele meer.

Indien er structurele versterkingen nodig zijn van het pand, zorgen wij voor alles. Ook zorgen wij, indien afwezig, voor de nodige nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit.

Wandzagen, het zagen van wanden wordt vooral toegepast voor het creëren van deur- en vensteropeningen. Door gebruik te maken van speciale apparatuur kan een diepte van 75 cm bereikt worden.

Afvoer van gezaagde blokken, na al het zaagwerk kunnen de afgezaagde blokken door ons afgevoerd worden met onze portaalkraan (tot 1500 kg draagvermogen).

Wij boren in gans belgie zowel bij particulieren als voor bedrijven